VS-9.com - бесплатный портал онлайн-школы для учителей и учеников
.

клонировать тест

Тема теста: Тверді тіла. Кристали
Описание:
Использовано: 4 раз


Вопрос № 1
Яким терміном називається незалежність фізичних властивостей від напрямку, обраного в тілі ( наберіть з малої букви в називному відмінку однини)
Ответ 1: Ответ скрыт

Вопрос № 2


Встановіть відповідність між видами кристалічних граток і малюнком
 1  проста кубічна
 2  об'ємноцентрована кубічна
 3  гранецентрована кубічна
 4  гексогональна
 A  в
 B  а
 C  г
 D  б


Вопрос № 3
Як називається тверде тіло, частинки якого утворюють єдину кристалічну ґратку (наберіть з малої літери в називному відмінку однини)
Ответ 1: Ответ скрыт

Вопрос № 4
залежність фізичних властивостей кристала від обраного в ньому напрямку називають... (введіть так, як написано в підручнику)
Ответ 1: Ответ скрыт

Вопрос № 5
Як називаються тверді тіла, які складаються з багатьох хаотично орієнтованих маленьких кристаликів, що зрослися між собою (кристалітів) - введіть з малою букви в називному відмінку
Ответ 1: Ответ скрыт

Вопрос № 6
Стан речовини, який поєднує плинність рідини й анізотропію кристалів - ... (введіть з малої літери два слова через пробіл)
Ответ 1: Ответ скрыт

Вопрос № 7
Зміна форми та (або) розмірів тіла - це...
Ответ 1: Ответ скрыт

Вопрос № 8
Фізична величина, яка характеризує деформоване тіло і дорівнює відношенню модуля сили пружності Fпруж до площі S поперечного перерізу тіла - це ... (з малої літеридва слова через пробіл)
Ответ 1: Ответ скрыт


Если Вы учитель, то Вы можете запустить этот тест на компьютерах и телефонах своих учеников. Ваши ученики проходят наш интерактивный тест, а мы Вам предоставляем всю информацию по тесту (ФИО ученика, баллы, оценка, время) и всё это бесплатно
Запустить тест       подробнее о сайте




help Помощь по сайту